Hoe werkt het?

Opslagruimte huren, hoe werkt het?

Met behulp van de ruimtecalculator kunt u bepalen hoeveel ruimte u ongeveer nodig heeft.

Klik op opslagruimte huren om naar de boekingstool voor onze opslagboxen te gaan. Op de plattegrond kunt u een unit uitzoeken. Units die beginnen met een “0” kunt u vinden op de begane grond. Units die beginnen met een “1” zijn te vinden op de eerste etage.

Groene units zijn vrij.
Klik op de unit voor de informatie over de maten van de unit
en de huurprijs per maand

Grijze units zijn al verhuurd

Gele units komen binnenkort vrij.
Klik op de unit om te kijken wanneer u erin kan.

Huurcontract en instructies via email

Na het uitzoeken van de unit en het invullen van de gegevens komt u in het betaalscherm. Na het betalen wordt het contract samen met de algemene voorwaarden aan u per mail verzonden. Tevens ontvangt u een welkomstmail met de gebruiksaanwijzing hoe alles werkt. U kunt van af de ingangsdatum uw geboekte unit gebruiken.

Direct toegang tot uw opslagunit

Om toegang te krijgen tot ons pand, ontvangt u een SMS met hierin de instructies. In de door u gekozen opslagbox ligt in de binnenkant van de deur of aan de rechterzijde in uw box uw slot met sleutels klaar. U kunt direct aan de gang met het opslaan van uw goederen.

Heeft u vragen, hulp nodig bij het huren van een unit of wilt u eerst even komen kijken dan helpen wij u graag. Neem via de website contact met ons op om een afspraak te maken.